Inredning

Som i alla våra nyproduktionsprojekt har vi lagt ner stor omsorg vid val av inredning och värderar du kvalitet i utrustning och material har du kommit rätt.

Lägenhetens höga standard, färger och smakfulla detaljer ger en bra grund för att skapa din egen personliga stil. Våra tillvalsprodukter höjer standarden ytterligare och ger ditt hem det där lilla extra.

Kök

Köket är ett stilrent, vitt kök från Ballingslöv, modell Solid med vita, dämpade luckor och lådor. Modellen Solids köksskåp blev i december 2011 "Bäst i test" i Testfaktas jämförelse mellan sex olika fabrikat. Solid klarade belastnings- och fukttesten utan anmärkningar. Stänkskyddet i köket blir ett kakel från Svenska Kakel. Som standard kommer vi att sätta upp plattan Plaquetas, 10 x 30 cm, som är vit och blank. Men det går även bra att välja den i någon av dessa färger: vit matt, Negro blank eller matt samt Perla matt. *

Som tillval kan du istället för kakel välja en läcker, vit enamello-skiva med många smarta funktioner. Den är lätt att hålla ren, är slitstark och tålig, har magnetiska egenskaper och dessutom fungerar den som en skrivtavla. Läs mer på www.enamello.se.* Köket är utrustat med spishäll, inbyggnadsugn och vitvaror från Siemens. Lägenheterna i seniorhuset har golvspis med häll. 1:or och 2:or har kombinerad kyl och frys medan de större lägenheterna har plats för en hel kyl och en hel frys. Diskmaskin är installerad i samtliga lägenheter och ett av högskåpen är förberett för mikrovågsugn. Bänkskivan är i sitt standardutförande i mörkgrått laminat. Vill du ha en mer exklusiv känsla har du möjlighet att välja en bänkskiva i granit som tillval. *
* P g a den tidiga inflyttningen kan dessa val inte göras i hus 3 och delar av hus 2.

Badrum

Badrummet är helkaklat med en vit blank platta, 25 x 40 cm. Som standard har golvet en varmbrun klinkerplatta, Svenska Kakels Lotus 20 x 20 cm. Utan kostnad kan du välja en grå, svart eller mörkgrå platta istället*. Duschväggarna är stilrena Angel Strimma med frostade detaljer från Inredningsglas. Kommoden under handfatet har två praktiska förvaringslådor och är Ballingslövs modell Happie. Ovanför handfatet sitter en infälld spegel med passande belysning ovanför.

Träinslag i ett badrum ger ofta mer liv och värme. Som tillval erbjuder vi därför en trähylla i ek under spegeln. Denna ger mer förvaringsutrymme eller plats för stämningsfulla doftljus. En väggfast smink- och rakspegel går att köpa till *. Badrummet har både handdukstork och flera krokar. Alla badrum är förberedda för tvättpelare och vi erbjuder tvättmaskin och torktumlare till fördelaktiga priser. Tvättar du hellre i den gemensamma tvättstugan får du plats med t ex en hylla eller ett smalare skåp i badrummet.
* P g a den tidiga inflyttningen kan dessa val inte göras i hus 3 och delar av hus 2.

Övrigt

  • På samtliga golv ligger ekparkett.
  • Väggarna är målade i en bruten vit färg som går mot grått. Undantag för sovrummen i Hus 3 som är vitmålade.
  • Innerdörrarna är släta och vita med handtag i rostfri look.
  • Fönsterbänkarna är i granit. Garderoberna till sovrummen är flyttbara och i samma utförande som köksluckorna. Du väljer alltså själv i vilka rum du vill ställa dem. Där det finns plats sätter vi in skjutdörrsgarderober.
  • Trappan i etagelägenheterna och radhusen är vitmålad med trappsteg i ek.
  • Balkongen är delvis inglasad. Inglasningen skyddar mot vind och i viss mån regn men den ger inte funktionen av ett uterum.
  • Balkongen har eluttag och belysning.