En god bok på balkongen, joggingtur i Pålsjö Skog eller bollspel med barnen. Glöm oron över räntehöjningar, dyra renoveringar och alla måsten med ett eget hus. Hyr dig fri i hyresrätt på Ringstorpshöjden och fokusera på det som sätter guldkant på tillvaron.

Allt fler upptäcker fördelarna med att bo i hyresrätt. Du betalar din hyra och behöver inte oroa dig för räntor eller amorteringar. Dessutom rycker Helsingborgshem ut om något krånglar i lägenheten. Kan det bli bättre?

HELSINGBORGSHEM BYGGER FRAMTIDENS HELSINGBORG

Vi vill göra framtidens Helsingborg till en ännu bättre plats att leva på. Vi har rekordhöga mål och ska bygga 1200 nya, spännande hyresbostäder samtidigt som vi underhåller och rustar upp de bostäder vi redan har.

 

Radhus eller lägenhet, litet eller stort, flera rum eller öppen planlösning. På Helsingborgshem vill vi att du ska trivas i din bostad oavsett livsstil och livssituation. Vi är nyfikna på vem du är och hur just du vill leva och bo. Och det är dina drömmar om ett trivsamt boende som ger oss mod att satsa framåt.

De nya och renoverade bostäderna ska bidra till att utveckla hela stadsdelar och göra Helsingborg till en ännu bättre stad att leva och bo i för en mångfald av människor. Den egna bostaden är viktig men säkert håller du med när vi säger att området och stadsdelen, goda grannar och bra service är precis lika viktigt. Därför är vi många som varje dag finns till hands för våra kunder och som arbetar med att göra stadsdelarna ännu mer attraktiva. Vi är ett bostadsföretag som vill att våra kunder ska känna sig stolta. Stolta över sin bostad, sitt område och sin stadsdel. Men också känna stolthet över att vi tar ansvar för morgondagens helsingborgare och deras möjligheter till ett gott liv. Vi satsar över hela staden, från Söder till Norr.